Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu4152g6739kcal1154.3g0g228.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1730g346kcal10.4g65.7g5.2g24.2g
Kesäkurpitsa1730g294kcal6.9g43.3g10.4g12.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)87g225kcal11.2g10.4g15.6g0.3g
Ranskankerma Valio1730g4844kcal43.3g60.6g484.4g0g
Sinappi 138g182kcal6.1g19.5g8.3g2.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g433g1678kcal142.7g0g122.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28617kcal2749.8g399g1750.2g78g
Valittu annoskoko10000g14309kcal1374.9g199.5g875.1g39g
Annoskoko puolitettuna5000g7154kcal687.5g99.8g437.6g19.5g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412