Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g350g862kcal63g1.8g21g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl26g236kcal0g0g26.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 315g240kcal5.9g48.9g0.6g3.2g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Maustepippuri, annos 1g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g2822kcal144.4g111.2g104g9.6g
Valittu annoskoko1159g1411kcal72.2g55.6g52g4.8g
Annoskoko puolitettuna579g706kcal36.1g27.8g26g2.4g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205