Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 570g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green105g342kcal25.2g51.5g1.1g12.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g219g77kcal3.5g15.1g0.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g1532kcal109.6g144.2g51.8g35.2g
Valittu annoskoko1159g766kcal54.8g72.1g25.9g17.6g
Annoskoko puolitettuna579g383kcal27.4g36.1g13g8.8g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587