Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 459g161kcal21.2g8.9g1.4g11.5g
Jauheliha, sika-nauta 525g1163kcal91.9g0g89.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 114g376kcal2.3g3.4g39.8g0g
Pekoni, paistettu 26g135kcal4.3g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g3941kcal259.8g24.6g308.4g23g
Valittu annoskoko1158g1971kcal129.9g12.3g154.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna579g985kcal65g6.2g77.1g5.8g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886