Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 17g18kcal1.4g2.3g0.1g1.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 8.3g27kcal2g3.8g0.2g0.7g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.7g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g135kcal8g17.6g2.4g5.4g
Valittu annoskoko116g67kcal4g8.8g1.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna58g34kcal2g4.4g0.6g1.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829