Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 57g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 36g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Voi 0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio3.6g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g133kcal8.4g6.4g6.8g4.4g
Valittu annoskoko116g67kcal4.2g3.2g3.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna58g33kcal2.1g1.6g1.7g1.1g
Arvot/100g100g58kcal3.6g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053