Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)33g59kcal6.2g0g3.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)23g47kcal0.6g0.7g4.6g0g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.2g0g
Hapankorppu 17g57kcal1.7g10.3g0.4g2.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Liivate 2g6.9kcal1.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g485kcal22.4g24.6g31.2g5.6g
Valittu annoskoko116g242kcal11.2g12.3g15.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna58g121kcal5.6g6.2g7.8g1.4g
Arvot/100g100g208kcal9.6g10.6g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254