Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss47g13kcal0.4g2.4g0.2g1.4g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g23g18kcal0.4g3.7g0g0.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g15g24kcal2.4g0.1g1.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g116kcal6.6g12.8g3.4g3.2g
Valittu annoskoko116g58kcal3.3g6.4g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g29kcal1.7g3.2g0.9g0.8g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.5g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822