Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g15g20kcal2.9g0g0.9g0g
Lanttu6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g13g4.1kcal0.3g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g6.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g60kcal7g3.6g1.8g1.4g
Valittu annoskoko116g30kcal3.5g1.8g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g15kcal1.8g0.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g26kcal3g1.5g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358141