Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria50g72kcal8g1.2g3.7g0g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%6.2g14kcal1.8g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g309kcal28.8g5g18.2g1.6g
Valittu annoskoko116g155kcal14.4g2.5g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g77kcal7.2g1.3g4.6g0.4g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311