Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse13g93kcal0g0g10.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.9g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g645kcal10.2g91.6g24.4g3.6g
Valittu annoskoko116g323kcal5.1g45.8g12.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g161kcal2.6g22.9g6.1g0.9g
Arvot/100g100g277kcal4.4g39.4g10.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644