Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 10g39kcal1.5g5.9g0.8g1g
Margariini 70%, keiju laktoositon 14g87kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g10g8.3kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Raparperi 26g8.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g489kcal11.6g51.2g25g3.6g
Valittu annoskoko116g244kcal5.8g25.6g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g122kcal2.9g12.8g6.3g0.9g
Arvot/100g100g211kcal5g22.1g10.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475