Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g9g42kcal2.1g0.1g3.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6.2g18kcal1.1g0g1.4g0g
Bataatti, kuorittu 22g18kcal0.3g3.7g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)2.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g13g10kcal0.2g1.3g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g217kcal13.6g13g11.6g3.4g
Valittu annoskoko116g109kcal6.8g6.5g5.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal3.4g3.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g94kcal5.8g5.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740