Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis75g84kcal16.5g0g2.2g0g
Porkkanaraaste 200g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.1g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Hirvenjauheliha oma saalis12g13kcal2.6g0g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g251kcal39.8g8g7g1.4g
Valittu annoskoko116g126kcal19.9g4g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g63kcal10g2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g108kcal17.1g3.4g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852