Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika keltainen 9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g2.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.7g2.5kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee36g37kcal8.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g132kcal21.2g6.2g1.6g2.8g
Valittu annoskoko116g66kcal10.6g3.1g0.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna58g33kcal5.3g1.6g0.4g0.7g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.7g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369