Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g2.6g12kcal0.5g0g1.1g0.7g
Hamppu, siemen2.1g11kcal0.5g0.7g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g19g62kcal2.7g11.2g0.6g2.5g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g485kcal13.4g70.8g15.6g8.4g
Valittu annoskoko116g242kcal6.7g35.4g7.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna58g121kcal3.4g17.7g3.9g2.1g
Arvot/100g100g208kcal5.8g30.4g6.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690