Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 9g28kcal0.8g4.9g0.2g1.3g
Puolukka 13g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Canderel makeutusjauhe0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g70kcal1.8g12.8g0.6g3.2g
Valittu annoskoko116g35kcal0.9g6.4g0.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g18kcal0.5g3.2g0.2g0.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315