Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 88g23kcal1.4g3.1g0.2g1.7g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.6g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g183kcal3.4g8.2g14.6g4g
Valittu annoskoko116g91kcal1.7g4.1g7.3g2g
Annoskoko puolitettuna58g46kcal0.9g2.1g3.7g1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180