Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali46g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.1g7.6kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g1.6g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g54kcal6.2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g181kcal14g4.6g10.4g2.4g
Valittu annoskoko116g90kcal7g2.3g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g45kcal3.5g1.2g2.6g0.6g
Arvot/100g100g78kcal6g2g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737