Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kuohukerma22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.3g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 33g63kcal8.9g0g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g414kcal28.2g3.6g31.6g0.8g
Valittu annoskoko116g207kcal14.1g1.8g15.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g104kcal7.1g0.9g7.9g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005