Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g9g29kcal1.1g5.9g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 13g12kcal0.7g1.5g0.2g0.7g
Dolmio Light Classico Bolognese16g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g137kcal8.2g17.8g3.2g1.8g
Valittu annoskoko117g69kcal4.1g8.9g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g34kcal2.1g4.5g0.8g0.5g
Arvot/100g100g59kcal3.5g7.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692