Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)11g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7g16kcal1g0.1g1.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.9g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio7g4.6kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7g18kcal1.8g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g241kcal18.6g12.2g12.6g2.4g
Valittu annoskoko116g121kcal9.3g6.1g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g60kcal4.7g3.1g3.2g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736