Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Siirappi 4.9g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g214kcal4.8g20.4g11.6g2.4g
Valittu annoskoko116g107kcal2.4g10.2g5.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal1.2g5.1g2.9g0.6g
Arvot/100g100g92kcal2.1g8.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035