Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.8g0g0.7g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 25g42kcal6.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g151kcal15.4g7.6g6.6g2g
Valittu annoskoko117g76kcal7.7g3.8g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal3.9g1.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g65kcal6.6g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802