Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Broilerisuikaleet23g28kcal4.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Makaroni, pasta 15g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g10g12kcal0.3g0.5g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g217kcal13.8g23.4g7g1.6g
Valittu annoskoko116g109kcal6.9g11.7g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal3.5g5.9g1.8g0.4g
Arvot/100g100g93kcal5.9g10.1g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358