Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi56g63kcal13g0g1.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.8g7.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti13g23kcal0.3g1.5g1.8g0g
Ruokakerma Valio 5%1.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.3g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus31g100kcal3.8g19.7g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g418kcal35.2g44.8g11.2g8g
Valittu annoskoko117g209kcal17.6g22.4g5.6g4g
Annoskoko puolitettuna58g105kcal8.8g11.2g2.8g2g
Arvot/100g100g179kcal15.1g19.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208