Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g100g25kcal2g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g123kcal4.8g10.6g7g0g
Valittu annoskoko117g61kcal2.4g5.3g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna58g31kcal1.2g2.7g1.8g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524