Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g58kcal4.4g2g3g1.8g
Valittu annoskoko117g29kcal2.2g1g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g15kcal1.1g0.5g0.8g0.5g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264