Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g44g54kcal1.4g1.8g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g197kcal3.8g11g15g3.4g
Valittu annoskoko117g99kcal1.9g5.5g7.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna58g49kcal1g2.8g3.8g0.9g
Arvot/100g100g84kcal1.6g4.7g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015