Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g44g10kcal0.6g1.5g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.1g2.6kcal0g0.3g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Katkarapu 39g27kcal5.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g249kcal14g6.6g18.2g0.4g
Valittu annoskoko117g125kcal7g3.3g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna58g62kcal3.5g1.7g4.6g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6g2.8g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528