Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 23g37kcal2.7g1.2g2.4g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%20g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)12g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix3.1g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g167kcal7.6g10g11g0.2g
Valittu annoskoko117g83kcal3.8g5g5.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna58g42kcal1.9g2.5g2.8g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.3g4.3g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609