Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali13g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Paprika, vihre3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g40kcal1.4g6.4g0.6g2.2g
Valittu annoskoko117g20kcal0.7g3.2g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g10kcal0.4g1.6g0.2g0.6g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639