Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g102kcal6.9g0g8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g39g14kcal0.6g2.7g0g0.5g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g42g33kcal4.6g1.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g298kcal24.2g7.8g18.4g1g
Valittu annoskoko117g149kcal12.1g3.9g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g75kcal6.1g2g4.6g0.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573