Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g532g622kcal14.9g21.3g53.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g741kcal22g151.2g2.6g7.6g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)266g436kcal66.4g2.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4016kcal243.2g351g176.6g15.2g
Valittu annoskoko1160g2008kcal121.6g175.5g88.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna580g1004kcal60.8g87.8g44.2g3.8g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781