Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Papu valkoinen, keitetty 167g179kcal14g23.3g0.6g11.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 83g265kcal20.3g38.1g1.6g7.4g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)17g24kcal0.6g1.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1346kcal78.8g177g22.2g55.6g
Valittu annoskoko1160g673kcal39.4g88.5g11.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna580g337kcal19.7g44.3g5.6g13.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829