Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 571g136kcal10.3g12.4g1.7g13g
Parsakaali, keitetty, suolaa 357g124kcal16.3g6.9g1.1g8.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g179g214kcal6.1g6.4g17.8g0g
Voi 7.1g52kcal0.1g0g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio36g104kcal9.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1333kcal86.4g66.4g68g44.6g
Valittu annoskoko1160g666kcal43.2g33.2g34g22.3g
Annoskoko puolitettuna580g333kcal21.6g16.6g17g11.2g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053