Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g304g842kcal5.5g228g0.5g20.4g
Saksanpähkinä 676g4597kcal99.3g22.3g440.7g107.5g
Kookoshiutale 118g782kcal9.6g7.6g76.3g19.3g
Hunaja 51g167kcal0.3g41g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.8g25kcal0.2g5.4g0.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g12825kcal229.8g608.6g1035.4g294.4g
Valittu annoskoko1160g6413kcal114.9g304.3g517.7g147.2g
Annoskoko puolitettuna580g3206kcal57.5g152.2g258.9g73.6g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742