Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g898g182kcal5.4g34.1g2.7g12.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g67g10kcal0.7g1.3g0.1g0.9g
Rypsiöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g1072kcal20g92.6g69.4g32.8g
Valittu annoskoko1161g536kcal10g46.3g34.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna581g268kcal5g23.2g17.4g8.2g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927