Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g372g484kcal59.5g0g27.5g0g
Maustekurkku169g28kcal1.2g5.1g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka113g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g56g7.9kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 214g637kcal3.2g13.6g64.2g0.1g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g2750kcal165.8g52.4g210.2g13.6g
Valittu annoskoko1161g1375kcal82.9g26.2g105.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna581g687kcal41.5g13.1g52.6g3.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780