Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1330g4520kcal305.8g704.6g49.2g79.8g
Sipuli (kuorittu)826g223kcal10.7g39.6g1.7g14g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1660g2431kcal243.5g292.8g14.6g64.6g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2064g2271kcal61.9g66.1g206.4g0g
Kananmuna kuoreton 908g1296kcal113.5g2.7g93.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1437g1483kcal49.6g258.6g15.2g41.7g
Raejuusto, Milbona, Lidl1652g1486kcal264.2g41.3g33g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g124g1016kcal0g0g123.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29451kcal2098.4g2811.4g1074.2g400.2g
Valittu annoskoko10000g14726kcal1049.2g1405.7g537.1g200.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7363kcal524.6g702.9g268.6g100.1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347