Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g524g577kcal125.8g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Margariini 80% keskiarvo26g186kcal0.1g0.1g21g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g437g481kcal13.1g14g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g2581kcal282.6g45g145.8g6g
Valittu annoskoko1162g1290kcal141.3g22.5g72.9g3g
Annoskoko puolitettuna581g645kcal70.7g11.3g36.5g1.5g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486