Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala105g336kcal15.7g61.9g2.7g10.5g
Maitojuoma, profeel, valio350g70kcal11.5g6.3g0g5.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g45kcal10.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 105g146kcal13.1g0.3g10.3g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Ruokasuola jodioitu 5.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g438g284kcal48.1g18.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g2452kcal197.4g230.4g81.4g31.4g
Valittu annoskoko1162g1226kcal98.7g115.2g40.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna581g613kcal49.4g57.6g20.4g7.9g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040