Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman621g1055kcal74.5g0g62.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g78g287kcal10.8g56.2g1.9g3.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g233g652kcal5.4g8.1g65.2g0g
Kananmuna kuoreton 171g243kcal21.3g0.5g17.5g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 7.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g4516kcal226.2g136g293.6g8.2g
Valittu annoskoko1162g2258kcal113.1g68g146.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna581g1129kcal56.6g34g73.4g2.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144