Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 241g261kcal19g39.3g1.4g5.1g
Sipuli 2410g729kcal30.1g115.7g4.8g41g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g2410g578kcal28.9g103.6g4.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1807g2349kcal56g30.7g222.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2410g4000kcal457.8g0g241g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras723g2530kcal94g506g10.8g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20895kcal1371.6g1590.6g970.2g135.6g
Valittu annoskoko10000g10448kcal685.8g795.3g485.1g67.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5224kcal342.9g397.7g242.6g33.9g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265