Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g69g206kcal11g4.8g15.8g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g4815g13241kcal818.5g0g1107.4g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g44kcal2g2.5g1.8g5.1g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g3.4g15kcal0.4g2g0.6g0g
Aromisuola (5g)26g15kcal0.2g2.7g0.3g0.5g
Timjami, annos 3g34g73kcal3.1g9.3g2.5g12.7g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g103g186kcal7.2g32g3.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)2256g611kcal29.3g108.3g4.5g38.4g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g2655g9558kcal371.7g1752.4g77g159.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47938kcal2488.2g3833.2g2426.4g435.6g
Valittu annoskoko10000g23969kcal1244.1g1916.6g1213.2g217.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11984kcal622.1g958.3g606.6g108.9g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913