Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.2g2.6g
Purjosipuli 199g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Tomaatti 187g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g17g36kcal2.3g3.5g1.4g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g987kcal19.6g61.4g70.4g23.8g
Valittu annoskoko1164g494kcal9.8g30.7g35.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna582g247kcal4.9g15.4g17.6g6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665