Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 750g537kcal13.6g108.2g1.5g8g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)113g203kcal21.4g0.1g12.4g0g
Aurajuusto44g148kcal8.7g0g12.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%26g74kcal7.9g0.4g4.5g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 41g150kcal11.5g0g11.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%188g159kcal1.9g8.4g13.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2329g2580kcal130g234.2g116.2g16g
Valittu annoskoko1165g1290kcal65g117.1g58.1g8g
Annoskoko puolitettuna582g645kcal32.5g58.6g29.1g4g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089