Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl48g434kcal0g0g48.2g0g
Punajuuri 6024g2312kcal60.2g415.7g12g150.6g
Hunaja 121g398kcal0.6g97.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g2169g6506kcal455.4g21.7g455.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 530g67kcal5.9g5.2g1.1g5.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g506g76kcal5.1g10.1g1g7.1g
Pinjansiemenet, Parrots602g3735kcal174.7g78.3g331.3g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27055kcal1403.8g1256.6g1698g370.6g
Valittu annoskoko10000g13527kcal701.9g628.3g849g185.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6764kcal351g314.2g424.5g92.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252