Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen112g45kcal2.2g10.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g34g298kcal0g0g33.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g999g250kcal20g40g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g1227kcal47.6g106.8g69.6g0.8g
Valittu annoskoko1165g614kcal23.8g53.4g34.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna583g307kcal11.9g26.7g17.4g0.2g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524