Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%564g958kcal112.7g0g56.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5.6g13kcal0.6g2.2g0.2g0g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g169g659kcal49g1g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g3927kcal345.4g65.6g247.4g9.2g
Valittu annoskoko1165g1963kcal172.7g32.8g123.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna583g982kcal86.4g16.4g61.9g2.3g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556